Karriär

Vill du vara med och växa med oss i så fall är du välkommen ombord på denna resa. Vi är inne i ett expansivt skede och säker därför ett flertal ingenjörer samt en gruppchef, för info se nedan tjänster.

Om företaget

Vill du vara med och växa med oss i så fall är du välkommen ombord på denna resa.

Vi är inne i ett expansivt skede och söker därför ett flertal ingenjörer samt en gruppchef, för info se nedan tjänster.

APOCCA är ett teknikkonsultföretag inom industriell el- och automation samt IT, vi bedriver projekt både nationellt och internationellt inom ett flertal branscher såsom Tillverkningsindustri, Gruvindustri, Olja & Gas, Bilindustri, Processindustri, Marin och Offshore.

APOCCA är en komplett leverantör och kan erbjuda programmering, elkonstruktion, driftsättning, elskåpleveranser och installation inom samma organisation. Vi bedriver egna projekt men kan också erbjuda ingenjörer på plats hos kund. APOCCA finns idag i Kristianstad och Malmö samt har ett sälj och service kontor i Singapore. Inom APOCCA gruppen finns även Malmö Ljus & Kraft som bygger apparatskåp och ställverk samt utför elinstallationer med inriktning mot industri. Vi är idag inom gruppen 35 medarbetare och omsätter totalt ca 60miljoner.

Hos oss förenas många års erfarenhet från el- och automationsvärlden med ny teknik och nytt kunnande, vi har korta beslutvägar och en positiv företagskultur detta tillsammans med våra drivna medarbetare gör oss till det givna valet för alla typer av el- och automationsbehov.

Vad vi erbjuder:
Våra medarbetare är vår största tillgång, därför lägger vi stor vikt vid trivsel på arbetet och utveckling i sin yrkesroll. Hos oss på APOCCA är det personalen i fokus, du kommer att arbeta i en positiv och öppen företagskultur med entreprenörsanda, teamkänsla och dagligen nya utmaningar! För rätt person erbjuder vi stora personliga utvecklingsmöjligheter, ett fritt arbete där du själv kan styra och planera din dag med frihet under ansvar och bra löne- och anställningsvillkor.

Automationsingenjör

Arbetsuppgifter:
Dina arbetsuppgifter kan innehålla allt från utredning, systemering till PLC-programmering, HMI- och SCADA programmering samt driftsättning av olika typer av industri-och processanläggningar och specialmaskiner. Kunskaper inom elkonstruktion och högnivåspråksprogrammering ses som en merit. Eftersom vi är ett leverantörsoberoende ingenjörsföretag använder vi oss av ett flertal utvecklingsverktyg såsom Siemens, Mitsubishi, ABB och Rockwell m.fl. För el-CAD använder vi mestadels E-plan P8 och Elprocad IC.

Resor kan förekomma både i och utanför Sverige, därför söker vi dig som har ett intresse av att få uppleva världen i tjänsten. Vi eftersträvar att driva egna projekt men placering hos kund under perioder kan förekomma.

Kvalifikationer:
Vi ser gärna att du behärskar minst ett PLC system, operatörsgränssnitt (HMI/SCADA) och industriell kommunikation samt känner dig förtrogen med att utveckla program och elsystem för industrin. Du har teoretiska kunskaper motsvarande KY, Högskola eller Universitet, helst har du varit i branschen i något år.  Som ingenjör är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Då många utrustningar går på export behövs även goda kunskaper i engelska.

Personlighet:
För att lyckas i rollen tror vi att du är en driftig problemlösare med ett stort tekniskt intresse som ständigt vill lära nytt och är öppensinnad för ny teknik. Samtidigt som du är analytisk är du lösnings- och kundorienterad med en god portion ansvarstagande. Drivkraften som du har balanserar du med lyhördhet för omgivningen samt en god känsla för kommunikation och samarbete med både interna och externa samarbetspartners.

Placeringsort: Valfritt Malmö eller Kristianstad
Skicka din CV till: Pia.Boberg@apocca.se
Frågor kan ställas till: Alexander.Andersson@apocca.se  044-2531407 eller Jan-Erik.Liljefors@apocca.se 044-2531404

El-konstruktör Automation

Arbetsuppgifter:
Dina arbetsuppgifter kan bestå av alt från utredning till elkonstruktion, installationssamordning och avtestning. Baskunskaper inom PLC och HMI programmering och EX/ATEX ser vi som en merit likaså om du haft rollen som projektledare eller del-projektledare inom el och automations område

Resor kan förekomma både i och utanför Sverige, därför söker vi dig som har ett intresse av att få uppleva världen i tjänsten. Vi eftersträvar att driva egna projekt men placering hos kund under längre perioder kan förekomma.

Kvalifikationer:
Du behärskar konstruktionsverktyg såsom Eplan P8, ElproCAD eller liknande och har tidigare erfarenhet av elkonstruktion inom industrin både vad gäller anläggningar och maskiner. Du är väl insatt i konstruktion av bl a styrskåp och ställverk, dimensionering av komponenter och kablage samt är insatt i gällande direktiv. Du har teoretiska kunskaper motsvarande KY, Högskola eller Universitet, helst har du varit i branschen i något år.  Som ingenjör är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Då många utrustningar går på export behövs även goda kunskaper i engelska.

Personlighet:
För att lyckas i rollen tror vi att du är en driftig problemlösare med ett stort tekniskt intresse som ständigt vill lära nytt och är öppensinnad för ny teknik. Samtidigt som du är analytisk är du lösnings- och kundorienterad med en god portion ansvarstagande. Drivkraften som du har balanserar du med lyhördhet för omgivningen samt en god känsla för kommunikation och samarbete med både interna och externa samarbetspartners.

Placeringsort: Valfritt Malmö eller Kristianstad
Skicka din CV till: Pia.Boberg@apocca.se
Frågor kan ställas till: Alexander.Andersson@apocca.se 044-2531407 eller Jan-Erik.Liljefors@apocca.se 044-2531404

Gruppchef

Arbetsuppgifter:
Som gruppchef är du en ambitiös ledare som sätter kursen för hela gruppen på Malmökontoret. Vi ger dig ansvar för kunder, personal och projekt. Ditt jobb innebär att motivera personalen att sträva mot samma mål, upprätthålla goda kundrelationer men också att skaffa nya uppdrag, kunder och på så vis expandera både Malmökontoret men också marknadsföra APOCCA i sin helhet. Gruppen du kommer leda består idag av 4 ingenjörer men vi har som mål att växa.

Förutom att leda gruppen så kommer du även att arbeta med förfrågningar och offerter till kunder, det kommer också vara inslag av projektrelaterade uppgifter utifrån tid och erfarenhet. Det kan då vara i form av projektledare, utredningsarbete eller punktinsattser vid PLC och HMI programmering och eller elkonstruktion. Därför värdesätter vi viss kännedom inom något av de större utvecklingsverktygen såsom Siemens, Mitsubishi, ABB och Rockwell, för CAD använder vi idag mestadels E-plan P8 och Elprocad IC.

Du kommer ingå i ledningen och även få möjligheten att arbeta med strategifrågor för bolaget, du kommer arbeta nära VD och rapporterar direkt till honom.

Resor förekommer både i och utanför Sverige, för denna tjänst innebär det kortare resor för kundbesök eller mindre serviceuppdrag.

Kvalifikationer:
Du har teoretiska kunskaper motsvarande högskole- eller gymnasieingenjör med minst 10-15års erfarenhet av automationsbranschen. Vi ser dig som att ha börjat din karriär som automationsingenjör och därefter kommit in på mer ledande befattning i form av grupledare, projektledare eller liknande. Som gruppchef är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Då många utrustningar går på export krävs även att du har goda kunskaper i engelska.

Personlighet:
För att lyckas i rollen tror vi att du är driftig med ett stort ansvarstagande samt att ha en analytisk förmåga och vara kundorienterad. Drivkraften som du har balanserar du med lyhördhet för omgivningen samt en god känsla för kommunikation och samarbete med både interna och externa samarbetspartners.

Vad vi erbjuder:
Hos oss på APOCCA kommer du att arbeta i en positiv företagskultur med framåtanda, teamkänsla och dagligen nya utmaningar! Våra beslutvägar är korta och för rätt person erbjuder vi stora utvecklingsmöjligheter och ett fritt arbete där du själv kan styra och planera din dag med frihet under ansvar.

Placeringsort: i Malmö.
Ansökan skickas till Pia Boberg Eventuella frågor ställs till: Pia Boberg Personal, Alexander Andersson VD

KRISTIANSTAD

APOCCA AB Stridsvagnsvägen 9 SE-291 39 Kristianstad Tel: 044-25 31 400


Ekonomi / Administration Tel: 044-25 31 408

MALMÖ

APOCCA AB Sporregatan 12
SE-213 77 MALMÖ Tel: 040-666 95 71
info@apocca.se
Fax: 044-12 55 12
Org.nr: 556825-2919